20 Kasım 2016 Pazar

Assassin's Creed: Collection - Serisi - FULL - Zamunda Torrent - Hızlı indir -PC

Assassin's Creed: Collection - Serisi - FULL - Zamunda Torrent - Hızlı indir -PC
Assassin's Creed: Collection | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 Seri ISO
 PC
 +++
 Yok
 Mevcut
 46.90 GB


Bu torrentte serinin 5 oyunu vardır. Bunlar;
 Assassin's Creed
 Assassin's Creed II
 Assassin's Creed: Brotherhood
 Assassin's Creed: Revelations
 Assassin's Creed III





Assassin's Creed

1191'den günümüze kadar süren eşi benzeri olmayan bir macera... Uzun bir tarihe sahip olan suikastçı birliğinin önemli ferdlerinden Altair ile bilinmeyen, sır dolu, ölümcük, itaat gerektiren ve heyecan dolu bir serüvene başlangıç yapın. Tarihi içeriğiyle neredeyse birebir dijital oyuna eklenen Kudüs, Şam ve Akka gibi önemli şehirleri görün. Tapınakçı ve suikastçılar arasındaki savaşa tanıklık edin, bu savaşta ezilen halkın neler çektiğini öğrenin. En önemlisi bu savaşın günümüze dek nasıl geldiğini kavrayın.




Assassin’s Creed 2

Ezio Auditore da Firenze doğumuyla dünyanın da kaderini çizdi. İtalya’dan çıkan cevheri Assassin’s Creed 2′de tanıdık. Altair’den yaklaşık 300 yıl sonra Rönesans İtalya’sında yine aynı amaçla tapınakçıların, zalimlerin peşinde koşturuyoruz. Venedik, Floransa, Roma ve diğer tarihi şehirler... Buram buram tarih kokan, içerisinden sanat fışkıran oyun, serinin en büyüklerinden bir tanesi.



Assassin’s Creed Brotherhood

Ezio, düşmanlarının bittiğini sanarken beklenmedik vurgunlar sonucu kendini Roma sokaklarında bulur. Tamamıyla Roma ve etrafındaki bölgelerde geçen oyun adeta bir belgesel gibidir. Roma'nın tarihi güzelliği ve zenginliği bir yana Ezio'nun öç alma uğrundaki savaşı dillere destandır. Yeni bir çok sırra vakıf olan Ezio, öyle şeyler öğrenirki artık vakıf oldu sırları kaldırmaz hale gelir. Peki onun yardımına kime yetişir? Tabi ki biz oyuncular..



Assassin’s Creed Revelations

Ezio, vakıf olduğu sırların kaynağını ve atası Altair'in mirasına ulaşmak için İstanbul'a gelir. Tapınakçılarla savaş burada da devam etmektedir. Süre kısıtlıdır, Altair'in mirası her şeyin cevabıdır. Onca senenin sonunda rahata ermek isteyen Ezio daha ölümcül bir savaş vermektedir.



Assassin's Creed III

 Oyun severlerin gönlünde taht kuran ve her zaman farklı bir yere sahip olan Assassin’s Creed serisi yeni oyunu ile bir kez daha sahneye çıkıyor. Ülkenin kaderini değiştirecek olan zorlu göreve hazır mısınız?

      Yıl 1775, Amerikan Kolonileri. Cesur, genç bir savaşçı vatanını korumak için savaşıyor. Ancak toprakları için verdiği bu mücadele onun Usta Suikastçi haline geleceği olağandışı bir yolculuğa dönüşüyor – ülkenin kaderinin sonsuza dek değiştirecek bir yolculuğa…

      İsminiz Connor, Kızılderili bir anne ve İngiliz bir babanın savaşçı oğlusunuz. Koloniler devrime yaklaştıkça hayatınızı kabilenizin özgürlüğüne adayacak, devrim yangınını başlatan kıvılcım olacaksınız. Yolculuğunuz sizi kanla kaplı savaş alanlarından kalabalık şehir caddelerine, tehlikelerle dolu yaban arazilerine ve ötesine götürecek. Yalnızca tarihe şahit olmakla kalmayacak, tarihi siz yazacaksınız.

      Dünya tarihinin en kanlı Devrimlerinden birini konu alan oyunda kendinizi Suikastçiler Tarikatı ile baş düşmanı Tapınak Şövalyeleri arasında asırlardır süren savaşın içinde bulacaksınız. Anvil Next motoru sayesinde yaratılan müthiş gerçekçi bir dünyada yeni ölümcül yeteneklerinizi kullanacaksınız.







Assassin's Creed: Collection - Serisi - FULL - Zamunda Torrent - Hızlı indir -PC

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder